35 jaar ervaring

Taste 2 belegde broodjes service voor bedrijven bouwt op de meer dan 35 jaar ervaring in de verzorging van delicatessen van Kaaspaleis Blijdorp.

Onze kwaliteit staat borg voor gegarandeerde versheid en expertise in het bereiden van overheerlijke delicatessen sinds 1975 en dat is terug te proeven in onze producten. De diverse huisgemaakte salades en vleeswaren die wij gebruiken voor onze belegde broodjes, maken het verschil tussen een ”Broodje” en een “Delicatesse”! Door deze jarenlange ervaring met belegde broodjes weten wij ook dat het prettig is als een lunchbestelling snel gaat en u daarmee de zorgen voor een heerlijke lunch kwijt bent, zodat u verder kunt met de dagelijkse gang van zaken.

Online bestellen

U hoeft bij ons geen lange lijsten met opties van broodjes en beleg door te spitten of per broodje aan te geven wat u erop wilt en dat eindeloos herhalen.

U geeft simpelweg aan voor hoeveel personen, het aantal broodjes en de opties zoals standaard of luxe broodjes, boter of niet, of u vegetarisch of zonder varkens- of rundvlees wenst. Met deze gegevens weten wij ongeveer wat voor broodjes aan uw wensen voldoen, zo heeft u snel een complete lunch! Wij adviseren echter om na een allereerste plaatsing van een bestelling even contact met ons op te nemen om alles door te spreken.

Uit eigen keuken

Met trots kunnen wij zeggen dat veel producten uit onze eigen keuken komen! De lijst met producten die wij in de loop der jaren zelf zijn gaan produceren is bijna exponentieel toegenomen.

Of het nou om producten gaat die wij al hadden maar niet lekker genoeg vonden en daardoor zelf zijn gaan maken, ofwel nieuw aan ons assortiment hebben toegevoegd. Alle producten uit eigen keuken zijn op smaak gebracht met natuurlijke specerijen en kruiden en zonder schadelijke (en onnodige) zogenoemde E-nummers. Dit zorgt er weliswaar voor dat producten minder lang houdbaar zijn, maar door onze snelle doorloop van producten en dankzij het zelf produceren blijft alles heerlijk vers.

Menu